Den bästa telefonen?

IPhone 12 Pro Max är en av de bästa telefonerna du kan köpa och är den sällsynta telefonen som är praktiskt taget perfekt, särskilt för dem som föredrar stora skärmar. Du får en uppslukande 6,7-tums OLED-skärm, klassledande A14 Bionic-prestanda och 5G-kapacitet. Men iPhone 12 Pro Max sticker verkligen ut med sin långa batteritid, eftersom den varade i nästan 11 timmar. Det är den överlägset mest långvariga iPhone 12-modellen.

Precis som den vanliga iPhone 12 Pro har iPhone 12 Pro Max tre bakre kameror, men den drar nytta av en större huvudsensor som släpper in mer ljus. Och du får en 2,5 telezoom, jämfört med 2x för den vanliga Pro. IPhone 12 Pro Max levererar också otroligt färgstark videoinspelning i Dolby Vision, komplett med sensor-shift-stabilisering för stabila bilder. För 12 000 kr är iPhone 12 Pro Max inte billig, men totalt sett är det den bästa telefonen enligt många tester.

Samsung Galaxy S21 Ultra är en överlägsen storskärmstelefon som erbjuder en dynamisk 6,8-tums AMOLED-skärm som skalas från 10Hz till 120Hz för supermjuk prestanda. Men mördaren är dubbla tele-kameror, med 3x och 10x optisk zoom, och möjligheten att rymma upp till 100x med en ny zoomlåsfunktion. Den övergripande kamerakvaliteten förbättras också med snyggare porträtt och ljusare bilder med nattläge.

S21 Ultra utmärker sig också när man spelar in video med ett nytt Director’s View-läge som låter dig spela in med fram- och bakkamera samtidigt. Andra höjdpunkter inkluderar snygg prestanda från Snapdragon 888-chip och extra lång batteritid från 5000 mAh-batteriet, eftersom S21 Ultra varade i nästan 11,5 timmar efter gjorda tester. Galaxy S21 Ultra innehåller inte en laddare i en låda eller en microSD-kortplats, men totalt sett är det den bästa Android-telefonen du kan köpa.